Pappa du är min hjälte

I love you dear dad. Du har alltid funnits där för mig under hela min uppväxt, ett jobb som du älskar har du också. Du reser runt hela världen och visar vart skåpet ska stå, jag är så glad att du finns. En riktig solstråle som lyser upp alla dessa gråa dagar i november månad. Du hörde vad som hade hänt med mig och det första du gör är att boka en flygbiljett för att komma hem till Sverige för att finnas där för mig och ta hand om mig. Blev överraskad ikväll, och jisses vad jag älskar dig pappa. 
                                                                                                        - Pappa du är min hjälte. 

R.I.P. TRISTAN BJÖRLING

1995-2014. Gårkvällens Idol program ägnades till dig, Tristan. 19 år, helt sjukt och fruktansvärt. Du är saknad och du är älskad. Nu är du en ängel bland alla andra änglar. Sjung allt vad du har med din änglaröst, du är värdefull. Jag fäller tårar för dig, du hade hela ditt liv framför dig, detta är inte rättvist. Massa pussar och bamsekramar till nära och kära.

Begravning 21/11 - Micke du fattas oss.

Anledningen till varför jag ej bloggat på några dagar: sorg och sedan begravning.
Tårarna bara rann. Micke var ju liksom inte som andra lärare, han var som en vän som jag hade mellan årskurs 8-9. Han sa ''äsch nu behöver vi inte vara så allvarliga, vi pratar fotboll istället''. Orden kom från Mickes mun, men nu då? Vart försvann rösten och varför? Ett mindre liv på jorden, en mindre röst och en ängel mer. Du är vår ängel Micke. Vi var ett gäng elever runt 8 stycken som gick på begravningen. Det var så hemskt, att se hans barn och hans fru gjorde allt värre. Att veta att han gifte sig sommaren 2014 gjorde också ont, för att han ej längre finns kvar bland oss. Hans barn mellan åldrarna 2-5 år, de satt framför oss och det gjorde ont. Det gjorde ont i mig för att de små barnen inte kommer ha någon pappa att vända sig till för att ge en stor bamsekram eller att han bara skulle finnas där för dem till jul eller varje dag. Tryggheten försvinner. Att gå fram och lämna rosorna på hans kista var jobbigt och att se hans föräldrar brista över kistan var otroligt jobbigt. Det skar i mitt hjärta något otroligt och gör det än. 
 
En ros för AIK, en ros för SIRIUS och en ros för DIG, vår lärare till fotbollsälskare. 
 
Må du vila i frid. Micke. Du fattas oss.